VI. kerületi, Terézvárosi duguláselhárítás bontás nélkül!

Terézváros Budapest

A VI. kerületben is nagy probléma a duguláselhárítás, és Terézvárosban is az a tapasztalat, hogy az emberek nagyon későn hívják ki a duguláselhárító mestert. Egy ideje próbáltuk megfejteni ennek az okát, és végül sikerült valamire rájönnünk, amit most szeretnénk Önökkel is megosztani – így talán elkerülhető, hogy a jövőben már csak akkor kérjék duguláselhárító szolgáltatásunkat, amikor nagy a baj.

Az emberekben él egy olyan tévhit, hogy a duguláselhárítás rendkívül drága, ezért, amikor egy kisebb problémát észlelnek, akkor próbálnak nem foglalkozni vele, amikor a probléma nő, akkor a házi praktikákat veszik elő és az erős vegyszereket, de sajnos csak a legutolsó esetben hívnak duguláselhárító mestert. Ilyenkor pedig néha tényleg sokat kell fizetni, hiszen általában már ilyenkor nagy problémákat kell elhárítanunk. Ez a jellemző Terézvárosra is, hogy csak a legutolsó pillanatban hívnak bennünket.

Terézváros légifotó

A megoldás az lenne, hogy amikor már nem segít a házi praktika sem, akkor nem kell tovább várni, hanem mestert kell kihívni. Ezekben az esetekben még bontás nélkül megoldható a duguláselhárítás, egyrészt mert mi kamera segítségével tudjuk feltérképezni a helyet és ott segítünk, ahol a probléma van, másrészt mert nincs még szükség nagy bontásra és cserére, elég csak tisztítani a csöveket. Amikor már nagy a baj, akkor sokszor el kell jutni odáig, hogy bontás a vége, ami tényleg nem olcsó, és kőműves munkát is igényel utána.

A duguláselhárítás Terézvárosban profi szakemberekkel és profi eszközökkel: lehetséges és megoldható, csupán hívnia kell bennünket, amikor észlelte azt a problémát, amit Ön már nem tud egyedül megoldani. A VI. kerületben is ugyanolyan szolgáltatást nyújtunk, mint bárhol máshol Budapesten, mi nem kivételezünk, minden kerületben kiváló munkatársakkal dolgozunk együtt.