VII. kerület, Erzsébetvárosi duguláselhárítás profi szakemberrel

Meddig elég a házi praktika?

Dugulások mindenhol jelentkezhetnek, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nincs is olyan ház vagy lakás, ami egyszerűen nem dugulna el valahol. A duguláselhárítás jellemző a VII. kerületben is, Erzsébetváros sem kivétel sajnos. A főváros VII. kerületében is van azonban profi duguláselhárító mester, így nem kell attól aggódni, hogy valaki rossz munkát végezne. Amikor azonban egy apróbb dugulást észlelünk, nem kell rögtön a mestert hívni, van egy idő, amíg még mi is meg tudjuk oldani a problémát, nem beszélve a megelőzésről. Cikkünkben elmondjuk, hogy a házi praktika meddig ér, mikor kell mestert hívni, illetve hogy hogyan lehet megelőzni a dugulásokat.

Budapest VII. kerület
Belváros

A dugulás megelőzése egyértelműen az odafigyelést jelenti. Fontos, hogy tudjuk, hogy mitől dugulnak el a lefolyók, és azoknak a lefolyóba kerülését kerülni kell. A konyhában nem csak az ételmaradék, de a túl sok mosogatószer, vagy a rossz minőségű oldószerek is károsak, illetve az is, ha többségben hideg vízzel mosogatunk, mivel az nem tudja feloldani kellőképpen a mosogatószert. Fürdőszobában egyértelmű, hogy a haj, a túl sok sampon és krémek, kencék lefolyóba jutása, illetve a WC kagylóban a túl sok WC papír és nedves zsebkendők okoznak dugulást. A megelőzés tehát a VII. kerületben is az, ha ezeket megpróbáljuk szemetesbe dobni, és nem a WC-t használjuk szemetesnek.

A megelőzéshez és a kisebb dugulások eltávolításához tartozik a házi praktika, ami azt jelenti, hogy egy otthon készített oldószert öntünk a lefolyókba bizonyos időnként. Ezzel az oldószerrel a kisebb dugulások eltűnnek, és tiszta marad a lefolyó. Amikor már azonban nem segít a gyenge oldószer, akkor érdemesebb rögtön mestert hívni, aki azonnal látja és orvosolni tudja a problémát, mielőtt az durvábbá fordul. Eddig ér tehát Terézvárosban is a házi praktika, és innen van szükség komoly szakemberre.